"Creatieve mensen hebben geen rommel, ze hebben overal ideeën liggen"

Workshop keramiek

De workshops gaan steeds door in de 
Stuivenbergstraat 96 te Izegem

Zoek jij naar wat ontspanning of wat tijd voor jezelf? Op deze pagina vind je zeker een workshop keramiek op jouw lijf geschreven. 

Een workshop keramiek bij Clay-Obscuur bestaat meestal uit 1 of 2 momenten. De groep bestaat maximum uit 12 personen, zodat er steeds oog is voor jouw wensen.
Je leert er hoe je kan werken met klei, wat de mogelijkheden zijn, verschillende technieken om te boetseren, enz.

Boetseren kan soms moeilijk lijken, maar mijn cursisten zijn steeds verrast over hun eigen kunnen.Ik stimuleer hen om hun eigen ding te doen met de creaties die worden gemaakt. De voorbeelden op de foto’s zijn enkel mogelijkheden hoe het kan zijn, maar breng gerust voorbeelden mee naar de workshop keramiek over gelijkaardige werken.

Er worden regelmatig langere cursussen keramiek georganiseerd met specifieke technieken.

De workshops keramiek en cursussen boetseren gaan door in de Stuivenbergstraat 96, te Izegem (West-Vlaanderen). (zie kaart)

Het is ook mogelijk om een workshop aan te vragen op een locatie naar uw keuze. Ik geef ook workshops keramiek op verplaatsing. Altijd leuk om met een stel vriendinnen of collega’s een avondje of namiddag creatief bezig te zijn met klei. Het aanbod en de prijzen kan je op de pagina “workshops op verplaatsing” vinden.

Inschrijven voor een workshop keramiek kan via

  • Het contactformulier (klik hier)
  • email: clay.obscuur@gmail.com,
  • via mijn telefoonnummer 0477/262435 of
  • via een persoonlijk bericht op mijn facebookpagina @clayobscuur.  

Omdat je inschrijving officieel zou zijn vraag ik om de helft van het inschrijvingsgeld van de workshop keramiek die je wenst te volgen over te schrijven
op het rekeningnummer BE20 0018 1267 3756. Vermeld bij de mededeling je naam, voor welke workshop je wenst in te schrijven en welke datum. 


Wens je op de hoogte gehouden te worden van verdere workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via dit contactformulier

Workshops keramiek

Klik op onderstaande foto’s om meer info over de workshops te vinden

Vrij atelier

Workshop keramiek: Mijn naam is... haas

Workshop keramiek bloembol

Workshop keramiek: straffe koffie

Cursus:
Handletteren

Cursus:
Bloemen in kleurpotlood

Close Menu