Over mezelf

Hieronder vind je wat meer informatie over Clay Obscuur en mezelf.

Letterkunst met inhoud en keramiek sinds 2017

Sierlijke letters, teksten die spreken en keramiek zijn sinds jaren een passie. Daarom besloot ik om deze drie te combineren. Vele jaren verzamel ik gedichten, woorden, zinnen die mij op een bepaalde manier raken, ik noteer ze in een klein schriftje.

In het kneden en vormen van de klei kan ik mij volledig uitleven terwijl het schilderen van de teksten een grote dosis zelfbeheersing vragen, waardoor ik dicht bij mezelf kom.

Het verhaal

Dankzij de steun van mensen rondom mij, startte ik in 2017 mijn eigen keramiekatelier en maak sindsdien unieke creaties in keramiek met woorden beschilderd. Ik hou ervan om voor mensen stukken te maken met een tekst die voor hen van belang is.

Soms is het bedoeld voor henzelf, andere keren geven ze het als geschenk aan een dierbare. Als dank je wel, om steun te bieden of gewoon zomaar,…. .
​In de urnen kan dit aspect ook worden teruggevonden. Woorden kunnen troosten in tijden van verdriet.

Wil je nog wat meer lezen? Ik werd op 28 augustus 2020 geïnterviewd door de KW (De krant van West-Vlaanderen). Het volledige artikel vind je hieronder.

Mijn doel

Mijn doel met Clay Obscuur is om mijn passie uit te bouwen en ze met jou te delen. Door de workshops kan je ook jouw creativiteit kwijt in een kunstwerk en kan je ervaren hoe het voelt om creatief bezig te zijn. Als je dat niet wil of niet ziet zitten, maar toch graag zo’n (persoonlijk getinte) creatie wil, kan je uiteraard altijd in de winkel of de webshop terecht.

Beluister hier mijn eerste podcast

Stuur me een berichtje


  clay.obscuur@gmail.com

  Ardooisestraat 42, 8851 Koolskamp

  Openingsuren winkel:

  Woensdag, Donderdag, vrijdag en zaterdag:
  van 10u tot 12u en 13u30 - 17u30

   

  Volg me op sociale media

  Winkelwagen0
  Geen producten in je mandje...
  Verderwinkelen