Organisator

Nele Samyn
Nele Samyn
Telefoon
+32477262435
Email
clay.obscuur@gmail.com
Website
https://clay-obscuur.com

Locatie

Clay-Obscuur
Clay-Obscuur
Ardooisestraat 42, 8851 Koolskamp
Website
https://clay-obscuur.com
Categorie

Datum

12 apr 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Glazuren ten voordele van The old Horses lodge

Ik spreek er al een tijdje van…
Op mijn zolder heb ik heel wat stukken die cursisten in de loop van de jaren niet zijn komen afwerken of niet om zijn gekomen.
Wat zonde is, want daar zitten soms heel leuke mooie stukken bij. Ik vind het ook jammer om deze gewoon weg te gooien en zo kwam ik op het idee om deze met een groep enthousiastelingen te glazuren en te verkopen in mijn winkel ten voordele van een goed doel….
Wel dat goed doel is nu op mijn pad gekomen, nl. The old horses lodge.
Dit is een asiel voor verwaarloosde paarden, pony’s en ezels en als enorme dierenliefhebber ging mijn hartje open toen ik toevallig laatst een email kreeg over hun ambachtenmarkt. Wanneer het hart spreekt, dan spreekt het hé! Ik heb meteen gereageerd en de mevrouw was meteen akkoord met mijn voorstel.
Dus…..zou ik willen vragen aan alle mensen die houden van dieren en een namiddagje willen komen glazuren ten voordele van the old horses lodge, schrijf je in via de onderstaande link. Het bakken en glazuur komt volledig uit mijn eigen beurs, ik vraag gewoon jullie inzet om alles te komen glazuren. Ik voorzie koffie, thee en koekjes. Het eerste moment zou doorgaan op vrijdagnamiddag 12 april.

Liefs Nele

Uitverkocht!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping